Yes, MOMOKOstudio is online! Het heeft heel wat bloed, zweet en tranen gekost. Maar dan heb je ook wel wat! Eindelijk is mijn webshop online. Al jarenlang wilde ik mijn eigen webshop opzetten, en daarmee dus mijn eigen bedrijfje. Maar nooit wist ik waar ik precies mee moest beginnen. En dus begon ik een cursus ZZP’er bij LOI. Uiteindelijk ben ik langer bezig geweest dan de aangegeven tijd, dit omdat ik naast mijn cursus toen ook nog full time werkte als beeldbewerker én ook graag mijn foodblog bij wilde houden.

Cursus

Na een paar maanden heb ik mijn blog tijdelijk op pauze gezet. Ik had zoveel dingen die ik moest doen en zag zo tegen de enorme to-do lijst op, dat er niets meer uit mijn handen kwam. Dus ik was daarna full-time in mijn vrije tijd bezig met de cursus. Die cursus is nu eindelijk afgerond en ben ik druk bezig geweest met het echte werk.

blogpost-momokostudio-is-online

Bloed, zweet en tranen

Het heeft enorm veel tijd gekost om deze website te perfectioneren, de webshop te vullen en werkend te maken en natuurlijk alle andere dingen daar omheen. Want er komt zo veel kijken bij een eigen bedrijfje. En dat allemaal naast mijn andere baan! Maar dit is echt een droom die uit komt, eindelijk is de webshop online. En ik hoop ook zeker dat ik hier nog vele jaren mee bezig mag zijn. En vooral ook dat ik hier uiteindelijk full-time mee bezig zal kunnen zijn en anderen gelukkig kunnen maken met de producten die ik verkoop!

Ben je benieuwd naar meer informatie over mij of hoe ik MOMOKOstudio heb opgezet en waarom, kijk dan zeker even op deze pagina. Daar vertel ik uitgebreid over mijn droom! Kijk verder zeker even rond op mijn website. En als je vragen hebt, wees vooral niet bang ze te stellen in het contactformulier!

Liefs,
Monique van MOMOKOstudio

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNederlands