Over MOMOKOstudio

OVER MOMOKOSTUDIO

Mijn naam is Monique en MOMOKOstudio is mijn grote droom! Al een flink aantal jaren wilde ik mijn eigen webshop openen en het moment is daar nu dan eindelijk!

 

Al mijn hele leven ben ik altijd bezig geweest met creatieve dingen als tekenen, knutselen en foto’s bewerken. En daarom vond ik het helemaal niet zo’n gek idee om daar uiteindelijk mijn werk van te maken. En omdat ik zo veel dingen leuk vind om te doen, besloot ik mijn webshop gewoon te vullen met alles waar ik op dat moment zin in heb om te maken. En hoop ik met mijn passie voor mooie handgemaakte producten anderen blij te maken.

 

Ik werk van uit huis in een klein kantoortje waar mijn katten ook regelmatig even een knuffel komen halen.  Hier door kan het helaas wel voorkomen dat je een kattenhaar op je bestelling vind. Maar ik maak de producten voor verzending altijd nog goed schoon en uiteraard mogen de katten niet bij de producten zelf komen.

 

Omdat ik alle producten met de hand maak, wilde ik graag dat alles zo duurzaam mogelijk gemaakt wordt. Dus zonder mensen, dieren en het milieu te schaden. Ook probeer ik er voor te zorgen dat alle pakketten zo duurzaam mogelijk verzonden worden. Geen onnodig grote dozen voor kleine producten.

Over de producten

OVER DE PRODUCTEN​

Alle producten die ik in de webshop verkoop, zijn handgemaakt door mij. Alleen de kleding die ik bedruk heb ik niet zelf gemaakt. Deze kleding is gemaakt van 100% biologisch katoen of gerecyclede materialen. De kleding wordt gemaakt zonder belastende omstandigheden voor mens, dier en milieu. Deze stoffen bedruk ik met de hand met milieuvriendelijke inkt en emulsies. Helemaal eco-friendly dus!

 

Elk product word dus met de hand gemaakt, hierdoor is elk product dat je hier koopt uniek! Van sommige items maak ik er zelfs maar 1 van, de notitieboeken bijvoorbeeld. Dus zal je nooit iemand anders zien met jouw aankoop. Bij deze items moet je dus ook snel beslissen, want als hij weg is dan is hij ook echt weg!

 

Kleding en andere fashion accessoires bedruk ik allemaal op bestelling. Het is daardoor wel zo dat de verzendtijd maximaal 3 dagen kan duren, dit in verband met het drogen van de inkt en het verder klaar maken van jouw bestelling.

 

Downloadable producten zijn items die je na aankoop via jouw account kunt downloaden en bijvoorbeeld zelf uit kunt printen als poster of kaartje. En omdat deze downloadable producten na aankoop meteen beschikbaar zijn hoef je dus niet te wachten tot ik ze verzonden heb. Je kunt direct aan de gang met jouw idee! Dit scheelt ook weer verzenden en dus weer milieuvriendelijker!

 

Heb je nog vragen over de producten die ik verkoop? Kijk dan zeker even bij de veelgestelde vragen.

Products with a soul

MEER MOMOKOstudio?

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen in mijn webshop? Klik dan op een van de social media icons hier naast om te abboneren!

BEDRIJFSGEGEVENS

MOMOKOstudio (geen bezoekadres)
Belle van Zuylenlaan 155
1902PL Castricum

KvK nummer: 69662258
BTW-nummer: NL002249539B62