Heb je vragen over bestellingen of producten in de webshop van MOMOKOstudio? Lees hier alle antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem dan via het contactformulier en ik zal hem zo snel mogelijk beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Nee, de kledingstukken die ik bedruk maak ik niet zelf, maar die koop ik in. De ontwerpen en het bedrukken zelf doe ik wel helemaal met de hand. Ook alle andere producten die je in mijn webshop kunt kopen heb ik zelf bedacht en maak ik zelf. De digitale producten heb ik zelf op de computer ontworpen en in elkaar gezet.

Alle kledingstukken zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, tenzij anders vermeld bij het artikel. Maar ze zijn altijd dier- mens- en milieuvriendelijk! Ze hebben zelfs een vegan en fairtrade keurmerk!

De verf die ik gebruik voor het drukken is helemaal proefdiervrij en vrij van giftige stoffen. Ook zeefdruk ik zelf op de meest duurzame manier door geen giftige emulsies te gebruiken voor het zeefdrukraam. Hierdoor zijn alle kledingstukken zo duurzaam mogelijk.

Alle andere handgemaakte producten zijn niet allemaal van duurzame producten. Zo koop ik wel eens decoratief papier of stoffen in die niet duurzaam zijn. De inhoud van de notitieboeken zijn wel van duurzaam papier.

Ja, ik pak de pakketjes in met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal en met zo duurzaam mogelijk materiaal. Zo maak ik gebruik van gerecycled papierentape en gebruik ik geen overbodig grote dozen met opvulmiddel.

Als je zo’n soort product koopt en de producten zelf kunt uitprinten, scheelt dit heel veel in verpakkingsmateriaal en verzenden. Bij het verzenden van deze producten zouden er weer auto’s extra jouw kant op moeten rijden. En ik zou weer verzendmateriaal in moeten kopen wat dan uiteindelijk allemaal niet hoeft te gebeuren.

Uiteindelijk is dit dus milieuvriendelijker!

Als je inlogt op jouw account, staat er links in het persoonlijke menu “downloads”. Hier kun je al je gekochte download producten zien. Deze producten kun je hier downloaden en zullen altijd blijven staan. Ook kun je het vinden in de menubalk onder “account”. Hier staat een tabje “downloads”.

Natuurlijk kan dat! Omdat ik alle producten met de hand maak, kan ik ze helemaal aanpassen naar jouw idee. Wel zal hiervoor een meerprijs in rekening worden gebracht. Ook kun je rekenen op een iets langere verzendtijd. Dit omdat ik niet alle kleuren en kleding op voorraad heb, dus dit zal ik misschien moeten bestellen.

Als je iets zoekt dat niet in de webshop staat, bijvoorbeeld een bepaalde kleur t-shirt of een print dat je in gedachten heb maar niet in de shop staat, dan kun je mij altijd via de contact pagina een berichtje sturen.

Ook voor grotere bestellingen (bijvoorbeeld 20 stuks) kun je mij altijd een berichtje sturen. Dan zal ik kijken wat ik voor je kan doen!

Ik leg alles uit over het verzenden en retouneren van bestellingen op deze pagina.

Op dit moment verzend ik alleen binnen Nederland en België. Op aanvraag kan ik ook naar andere landen verzenden, maar hier komen dan wel verzendkosten bij die voor jouw rekening komen. Als dit ooit veranderd zul je dit op de homepagina van de webshop zien of in een blogpost.