Ja! In 2021 ben ik begonnen met illustreren. Hoewel ik tekenen altijd al leuk vond en veel heb gedaan, dacht ik altijd dat ik niet goed genoeg kon tekenen. Digitaal tekenen heeft altijd mijn voorkeur gehad en toen ik niet meer wist wat ik met mijn bedrijf aan moest, maakte ik een enorme switch. Ik kocht mijn eerste iPad en begon gewoon maar met tekenen. Sindsdien heb ik bijna geen dag niét geïllustreerd!

Ik probeer al mijn producten te maken met een zo klein mogelijke afdruk op het milieu, omdat ik vind dat de wereld al vervuild genoeg is. Maar omdat ik óók vind dat het wel leuk moet blijven, kies ik voor de meest milieuvriendelijke opties die er ook nog eens goed uit zien en voelen.

De illustraties worden bijvoorbeeld voornamelijk op biotop papier gedrukt. En alle kledingstukken zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, tenzij anders vermeld bij het artikel. Maar ze zijn altijd dier- mens- en milieuvriendelijk! Ze hebben zelfs een vegan en fairtrade keurmerk!

Ja, ik pak de pakketjes in met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal en met zo duurzaam mogelijk materiaal. Zo maak ik gebruik van gerecycled papierentape en gebruik ik geen overbodig grote dozen met plastic opvulmiddel, maar juist zo klein mogelijke duurzame dozen met papieren opvulling dat ik recycle uit ontvangen pakketten als dit nodig is.

Ik leg alles uit over het verzenden en retouneren van bestellingen op deze pagina.

Op dit moment heb ik niet de tijd en ruimte om dit te kunnen doen helaas. Wel doe ik aan op maat gemaakte illustraties en geboortekaartjes. Ben je hier in geïnteresseerd? Stuur mij gerust een mailtje voor meer informatie.

Wat leuk dat mijn stijl jou blij maakt en je een op maat gemaakte illustratie of kaart wilt! Voor een op maat gemaakt geboortekaartje kun je hier kijken voor meer informatie. Wil je iets anders? Neem dan gerust contact met mij op, dan kunnen we samen de opties bespreken.

Oeps! Ondanks dat ik veel zorg steek in het klaarmaken van alle bestellingen, kan het zomaar voorkomen dat er toch iets mis is gegaan. Stuur een mailtje naar magic@momokostudio.nl en ik zorg ervoor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost!

Heb je vragen over bestellingen of producten in de webshop van MOMOKOstudio? Lees hier alle antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem dan via het contactformulier en ik zal hem zo snel mogelijk beantwoorden.