Binnen Nederland wordt je bestelling onder de €50,- verzonden voor €5,95,-. Boven de €50,- is dat gratis!

Verzenden naar Belgie kost €8,75,- voor een bestelling tot €100,-. Voor een bestelling daarboven is het ook helemaal gratis!

Zodra je je bestelling hebt geplaatst, kost het mij 1 á 2 dagen voor ik jouw bestelling heb ingepakt en bij het postkantoor heb afgeleverd. Je krijgt altijd een bevestigingsmail wanneer jouw bestelling is verwerkt en bij het postkantoor ligt om verstuurd te worden. Ook krijg je een aparte email met track en trace code, zo kun je jouw pakket altijd in de gaten houden.

Ik probeer zo duurzaam mogelijk alle bestellingen te verzenden. Daarom gebruik ik gerecyclede dozen en papieren tape. Zo kun jij dit ook weer makkelijk recyclen door gewoon weer bij het papier te leggen. Geen last ook van plastic tape dat je niet los krijgt of weer apart moet recyclen.

Ik gebruik ook geen opvulmateriaal in de dozen, maar ik probeer de juiste doos uit te zoeken voor de bestelling. Dit zorgt er voor dat er weinig extra ruimte is in de doos en het geen opvulmateriaal nodig heeft.

De meeste bestellingen zijn brievenbuspakketjes, deze zullen dus gewoon zo snel mogelijk bij jou door de brievenbus worden afgeleverd. Heb je nou iets meer besteld en word dit een pakketje? Dan wordt jouw bestelling standaard 2 keer bij jou thuis aangeboden.

Ben je niet thuis allebei de keren? Dan kan het zijn dat hij bij de buren wordt afgeleverd óf hij wordt doorgestuurd naar een afhaallokatie. Als je dan na 2 weken je pakket nog niet hebt opgehaald, wordt hij weer teruggestuurd naar MOMOKOstudio.

Wil je je pakket toch graag hebben? Dan zal ik bij het verzenden van je pakket wel kosten in rekening brengen. De kosten voor Nederland zijn €3,80 of € 5,85 en voor België €8,75.

Ja, dat kan! Na dat ik jouw bestelling heb verzonden, krijg je spoedig een e-mail met de track and trace code. Het kan een paar uur duren voordat alle gegevens zichtbaar zijn.

Nee, je kunt je bestelling helaas niet ophalen.

Op dit moment verzend ik alleen binnen Nederland en België. Op aanvraag kan ik ook naar andere landen verzenden, maar hier komen dan wel verzendkosten bij die voor jouw rekening komen.

Meer vragen? Stuur een berichtje via de informatie op de contactpagina.