Waarom je zou moeten shoppen bij een kleine webshop

waarom-shoppen-bij-kleine-webshop-1

Heel leuk, die titel bij een kleine webshop. Maar waarom zou je nou bij een kleine webshop iets moeten kopen terwijl het ook soms goedkoper kan bij een grotere online winkel? Eigenlijk zijn er een paar punten waarom dat verstandiger is. Zelf koop ik het liefste ook graag alles zo goedkoop mogelijk, maar niet altijd is goedkoper beter dan dat je er iets meer geld voor neer legt. Maar waarom dan?

Lees verder

Hoe jij de wereld kunt redden

hoe-jij-de-wereld-kunt-redden-4

De wereld redden. Dat klinkt wel heel ambitieus, niet? Eigenlijk begint het redden van de wereld bij 1 persoon die uiteindelijk anderen inspireert om mee te doen. Het is helemaal niet raar of te ambitieus om te denken dat jij de wereld kunt redden.

Lees verder

10 manieren om plastic verbruik te minderen

De laatste tijd hoor je er veel over, dat vele mensen hun plastic verbruik willen verminderen. Maar waarom en hoe doe je dat? Er wordt wereldwijd enorm veel plastic geproduceerd en daardoor helaas ook weggegooid. Maar 10% van al het plastic wordt gerecycled, want vele soort plastic kúnnen niet worden gerecycled of maar een paar keer. En 50% van al het plastic word direct na gebruik weggegooid. Dit is toch eigenlijk te gek voor woorden!

Lees verder

Wat is postcrossing?

Wat is postcrossing?

Ongeveer 3 maanden geleden begon ik met Postcrossing. Mijn vriend had mij al eerder hier over getipt aangezien mijn schoonmoeder dit ook doet. Maar pas 3 maanden geleden besloot ik een account aan te maken en ik kan nu niet meer stoppen zó verslavend dat het is! Wil jij weten wat Postcrossing is? Lees dan alles daar over hier onder in het artikel.

Lees verder

MOMOKOstudio is online!

blogpost-momokostudio-is-online

Yes, MOMOKOstudio is online! Het heeft heel wat bloed, zweet en tranen gekost. Maar dan heb je ook wel wat! Eindelijk is mijn webshop online. Al jarenlang wilde ik mijn eigen webshop opzetten, en daarmee dus mijn eigen bedrijfje. Maar nooit wist ik waar ik precies mee moest beginnen. En dus begon ik een cursus ZZP’er bij LOI. Uiteindelijk ben ik langer bezig geweest dan de aangegeven tijd, dit omdat ik naast mijn cursus toen ook nog full time werkte als beeldbewerker én ook graag mijn foodblog bij wilde houden.

Lees verder